Ihon kemiallinen kuorinta

KEMIALLISESTA KUORINNASTA APU IHON VIRHEISIIN

Kokkolan Lääkärikeskuksessa on aloitettu ihon kemialliset kuorinnat hoitona erilaisiin ihon arpiin ja virheisiin. Hoitomuoto sinänsä on maailmalla laajassa käytössä ja vuosikymmeniä testattu turvallinen menetelmä. Hoito on turvallinen ja tapahtuu ihotautilääkärin valvonnassa.
Ihotautilääkärin suorittamana tehokas kemiallinen kuorinta vaalentaa ihoa, poistaa melko syviäkin aknearpia ja muuttaa ihoa kimmoisammaksi ja heleämmäksi. Se on tapa vaalentaa maksaläiskiä ja muita ihon värivirheitä. Kemiallinen kuorinta myös loiventaa hentoja ikämuutoksia.
Kemiallisen kuorinnan hoitosuunnitelma tehdään aina yhteistyössä potilaan kanssa. Hoidon voimakkuutta voidaan säädellä tavoitteiden ja potilaan ihon reaktioiden mukaan. Kuorintoja voidaan tehdä myös muualle kuin kasvoille ja niitä suositellaan sarjahoitoina.
Kuorinnassa ihon pintakerros irtoaa ja alle kasvaa uusi, sileämpi ja vahvempi iho. Kasvojen alueella iho paranee 2-10 päivässä. Tehokkaan kuorinnan jälkeen ihoa tulee suojata auringolta noin kuukauden ajan. Siksi kuorintoja ei yleensä tehdä myöhään keväällä eikä kesällä, vaan käytetään toipumisessa hyväksi talven luontaista hämärää.

Lääkärikeskuksessa tehdään myös ryppyjenhoitoa ja liikahikoilun hoitoa botuliinitoksiinilla (Botox) ja ryppyjenhoitoa hyaluronihapolla (Restylane).

 

Posted in Tiedotteet
Yhteystiedot
Kokkolan Lääkärikeskus
Pitkänsillankatu 1 - 3 D
67100 Kokkola
Puh: 06-8244 500, Fax: 06-8244 520

Sähköposti:
info(a)kokkolanlaakarikeskus.fi

Yhteistyössä:

www.epilaser.fi

www.unexi.net

facebook