Psykiatrin vastaanotto

Psykiatrin vastaanotto

Psykiatrian erikoislääkäri, LL

Juha Järvinen

Psykiatrian erikoislääkäri Juha Järvisen vastaanotto.
Olen 42-vuotias psykiatrian erikoislääkäri Ylivieskasta. Työskentelytyylilleni ominaista on potilaslähtöisyys, eettiset kysymykset, vankka paneutuminen potilaideni ongelmiin sekä joustavuus. Tavoitteenani on, että potilas voi vastaanottokäynnin jälkeen tuntea tulleensa kuulluksi, ymmärretyksi. Tutkimustieto ohjaa hoitoa jossakin määrin, mutta reaalielämässä harvoin kohtaa potilasta, jonka voisi suoraan rinnastaa tutkimuspotilaisiin. Niinpä räätälöin ennakkoluulottomasti yhdessä potilaani kanssa juuri hänelle mahdollisimman toimivan, yksilöllisen hoidon. Minulle tärkeätä on intiimi potilas-lääkärisuhde. Kokemusta minulla on psykiatrisesta sairaalasta, psykiatrisesta avohoidosta, yliopistosairaalan nuorisopsykiatrian poliklinikalta sekä neurologian poliklinikalta.
Erityismielenkiinnon kohteeni: psykofarmakologia, vaativan lääkehoidon suunnittelu, lääkkeiden aiheuttamat ja toiminnalliset seksuaalihäiriöt, epävakaa persoonallisuushäiriö, sosiaalinen jännittämisoireisto, unihäiriöt, ADHD. Tutkin ja hoidan yli 16-vuotiaita psyykkisistä ongelmista kärsiviä asiakkaita.

LAUSUNNOT/TODISTUKSET:

*psykoterapian hakemiseksi

*palveluskelpoisuudesta (puolustusvoimille)

*ampuma-aseisiin ja ajo-oikeuteen liittyvät (ei kuitenkaan ajokykyyn liittyviä päihdearvioita)

*sairauspäiväraha ja kuntoutustuki yms.

Huom. Ilmoitathan etukäteen, mikäli olet tulossa vastaanotolle viranomaislausuntoasioissa.

Jos haet arviota ja mahdollista lausuntoa ENSIMMÄISTÄ psykoterapiavuotta varten, suositan kohteliaimmin, että olisit etukäteen yhteydessä minuun, jotta voimme tarkastella muutamia käytännön asioita.

Jos olet tulossa psykoterapiajatkoarvioon (2. tai 3. terapiavuosi), on mukana aina oltava psykoterapeuttisi laatima väliarvio hoidosta.

Huom. Jos olet uusi potilas, kaikenlaisten lausuntojen (pl. lyhyet sairausloma-arviot) laatiminen edellyttää vähintään kahta käyntikertaa. Lausuntopalkkio (n.50-100 €) lisätään käyntipalkkioon ja veloitetaan käynnin yhteydessä.

Ensikäynnin pituudeksi suositan yleensä vähintään 45 min vastaanottoaikaa, mutta käytettävissä on tarvittaessa myös kaksi tuntia. Tätäkin pidemmät ajat ovat mahdollisia, jos ensikäynnin yhteydessä sovitaan laajemmista arvioista. Huomioithan myös, että ADHD/ADD-selvityksiä varten pitkiä käyntiaikoja tarvitaan yleensä kolme tai enemmän ja tietoa kerätään monipuolisesti.

Huom. Jos olet tulossa AD/HD -selvityksiin, pyydän ilmoittamaan siitä ajanvaraushenkilöstöllemme jo aikaa varatessasi

Vain käteis-/korttimaksu, ei pankkisiirtoja.

Tervetuloa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posted in Uncategorized
Yhteystiedot
Kokkolan Lääkärikeskus
Pitkänsillankatu 1 - 3 D
67100 Kokkola
Puh: 06-8244 500, Fax: 06-8244 520

Sähköposti:
info(a)kokkolanlaakarikeskus.fi

Yhteistyössä:

www.epilaser.fi

www.unexi.net

facebook